SABLAZNILA JE SVIJET SVOJIM IZGLEDOM: Otkriven tihi ubojica koji razara Angelinu Jolie!

Facebook.com

Nekada su diljem svijeta uzdisali za njom, a sada šokira svojim izgledom.

Angelina Jolie, glumica koja je godinama bila seks simbol i slovila za jednu od najljepših žena svijeta, danas se nalazi na meti brojnih špekulacija koje se bave njezinim zdravljem. No, kada se objelodane neke njezine druge navike, na cijelu situaciju baca se sasvim novo svjetlo, piše Story.hr. 

Mediji ne prestaju pisati o bračnoj krizi Angeline Jolie i Brada Pitta koja je nastala kao posljedica glumičinog lošeg zdravstvenog stanja, a iako se nagađalo o brojnim opakim bolestima, problem je sasvim suprotan, ali podjednako ozbiljan. Naime, Angelina svakodnevno konzumira samo 600 kalorija, odnosno radi se o ekstremno  siromašnoj prehrani, drugi riječima, ona se izgladnjuje. Njen menu navodno izgleda ovako:

Doručak: Žličica ulja od kokosa i malo cornflakesa

Ručak: Proteinski napitak, ili nekoliko badema i gumenih bombona

Večera: Tanki listići mesa i čaša vina

Uz to što joj je prehrana tako siromašna, nije rijetkost da Angelina i zaboravi jesti, ono što ne zaboravlja je alkohol. Ispijanje vina ona začini i cigaretama, a izvor blizak paru potvrđuje da je Brad Pitt u nekoliko navrata pokušao promijeniti ponašanje svoje supruge, ali uzaludno.

screenshoot
screenshoot

‘Brad je jednostavno već preumoran od gledanja Angeline kako doslovno propada. Ona ništa ne jede, konstantno puši i pije alkohol’, kaže izvor blizak paru.

Uz očite fizičke probleme, tu su i oni psihički. Iako je Brada Angelini privukla njezina mračna strana, sada mu ona zadaje probleme. Što su više vremena provodili zajedno, Brad je postajao sve frustriraniji Angelininom tendencijom za izolacijom. Šuškanja o razvodu koji neće biti ni malo jednostavan zbog zajedničke djece i imovine koje imaju, sve su glasnija.

 


Komentari