RUSKI MINISTAR PROMETA: Spekulacije o terorističkom napadu nazvao IZMIŠLJOTINAMA BEZ DOKAZA

Wikipedia

Razlozi nesreće još uvijek su nepoznati i istražitelji intenzivno rade na pronalasku uzroka kobnog događaja, a surađuju i s egipatskim vlastima.

Glavni službenici ruske avijacije tvrde kako se zrakoplov raspao u zraku, no uzrok tome ne mora nužno biti bomba. Čelnik Ruskog zračnog prijevoza Alexander Neradko kaže kako je do raspada došlo na visokoj nadmorskoj visini. Viktor Sorochenko iz Međunarodnog Aviacijskog Komiteta je ustvrdio kako na prvi pogled ne mogu isključiti ni jednu teoriju.

Prema službenim informacijama avion je nestao s radarskih ekrana 25 minuta nakon što je poletio. Zrakoplov je navodno pokušavao sletjeti u zračnu luku u El – Arish , u sjevernom Sinaju , kad se srušio, ostavljajući raspršene komadiće i olupinu u širokom području pustinje. Uskoro su se pojavile brojne teorije u kojima se tvrdilo kako je avion bio meta terorističkih napada.

Maxim Sokolov, ruski ministar prometa , objavio je priopćenje kojim se odbijaju izvješća i tvrdnje da je avion bio meta terorističkog napada.

“Ovi podaci se ne mogu smatrati vjerodostojnima “, rekao je Sokolov . ” Mi smo u bliskom kontaktu s našim egipatskim kolegama, sa zrakoplovnim snagama i autoriteima ove zemlje. U ovom trenutku , oni nemaju informacije da bi potvrdili takve izmišljotine . “

Posebno je organiziran let kojim će se dostaviti posmrtni ostatci 224 poginule osobe s kobnog leta iznad Sharm el – Sheikha, među poginulima je bilo sedamnaestoro djece, prenosi The Telegraph.

>>>MISTERIOZAN NESTANAK zrakoplova u Indoneziji nije prvi ovakav slučaj!


Komentari