RASPAMETILA REGIJU: Evo zašto o ovoj maturantici svi pričaju

facebook.com

Mlada Tuzlanka najljepša je maturantica, a svojim osmjehom zagrijala je srca diljem regije.

Fotografija ove prekrasne djevojke nikog nije ostavila ravnodušnim, iako je vezana za invalidska kolica, Fatma je puna života, puna veselja, ona zrači. Bez obzira na sve ona svoje snove živi, jer kako kaže “Nema niti jednog razloga da bi snovi ostali samo snovi”.

“To što sam “na točkovima” meni ne predstavlja nikakvu prepreku da imam svoje društvo, da radim ono što volim, da ispunjavam svoje snove i uživam u svemu što me okružuje” . Fatma Bulić je posebna djevojka, i ne nije posebna jer je u kolicima, posebna je po svemu ostalom. Osim što piše, ona se bavi i sportom, tu su plivanje, atletika, stolni tenis, boćanje i streljaštvo, a uspješno i završava srednju. Zasada joj je najveća želja upisati i završiti fakultet, piše Buka.

 

6yka.com
6yka.com
facebook.com
facebook.com

Fatmi kolica nikako nisu okovi, ona joj samo pomažu da se kreće, a sve ostalo ova djevojka postiže sama i to sa smješkom. Svatko bi mogao nešto naučiti od nje, ona cijeni svaki dan, stvara i stavlja osmijehe na tuđa lica. Na svojoj maturalnoj zablistala izvana, nije bez razloga izabrana za najljepšu, no ono što je najvažnije Fatma blista iznutra.

 

 

 


Komentari