Prva Samoborska biciklijada promovirat će nove biciklističke rute

FOTO: Facebook / Samobor

Prijavite se i sudjelujte u 1. Samoborskoj biciklijadi.

Prva Samoborska biciklijada održat će se u nedjelju, 15. listopada 2017. godine, s ciljem promocije novih samoborskih biciklističkih ruta a možete se prijaviti na link.

Vozi će se MTB rutom #1: Samobor – Veliki Dol – Samobor. Ruta obuhvaća cestovni dio do Malog Lipovca, a potom skrećemo na šumski put prema planinarskom domu Ivica Sudnik na Velikom Dolu. Od planinarskog doma idemo makadamskom cestom do Gregurić brega gdje nudimo dvije mogućnosti: povratak u Samobor cestom ili desno skrećemo na šumski put do Palačnika. Ruta se dalje spušta šumskim putem koji je na dijelovima tehnički zahtjevan.

Duljina staze: 19 km, visinska razlika: 585 m.

PROGRAM:
• 10:00 sati – start s Trga kralja Tomislava
• 11:30 PD Ivica Sudnik, Veliki Dol – ručak i druženje
• 13:00 organizirani povratak s Velikog Dola

Prijave su otvorene do dana biciklijade. Za prvih 70 sudionika biciklijade (prijave putem obrasca: https://goo.gl/forms/sZLpFTuk4FsgctQ73) osigurane su prigodne majice (prijavljenima do 1.10. garantiramo odabranu veličinu majice), dok je za sudionike prijavljene do 12.10. osiguran obrok na Velikom Dolu (grah s kobasicom) po promotivnoj cijeni. Sudionici prijavljeni nakon navedenih rokova kao i oni bez prijave mogu sudjelovati u biciklijadi ali bez garanicije promotivne cijene hrane i majice.

*Sudjelovanje u biciklijadi je na vlastitu odgovornost uz obaveznu opremu: ispravan MTB bicikl i kacigu.

Organizatori biciklijade su BBK Šišmiš Samobor i Turistička zajednica gradaSamobora.


Komentari