PROCURILE SNIMKE TERORA: U pariškom kafiću metci frcaju na sve strane (VIDEO)

Screenshot/Daily Mail

Snimke se dokopao Daily Mail, a na njoj se vidi kako terorist rešeta kafić u blizini dvorane Bataclan u kojoj se dogodio pokolj.

Pojavila se snimka koju su uhvatile kamere jednog kafića u blizini koncertne dvorane Bataclan. Na njoj se vidi kako terorist rešeta prostor kafića, a gosti se skrivaju ispod šanka, a neki su mu čak bili pred nosom, ali srećom nije ih upucao.

Na snimci se vidi terorist za kojeg Daily Mail tvrdi kako je Salah Abdeslam, a u ruci drži vjerojatno kalašnjikov. Prizor doslovce ledi krv u žilama. Gosti ništa ne sluteći sjede i ispijaju svoja pića kad najednom metci počinju frcati oko njihovih glava. Dio ih se uspjeva sakriti iza zidova i šanka, no nekolicina ih ostaje na otvorenom. Teroristu se vjerojatno zaglavila puška pa nije mogao pucati na nezaštićene ljude, iako je u njih uperio pušku. Vidjevši kako ne može osposobiti oružje brzo bježi  u auto, a žrtve su na svu sreću izvukle živu glavu.

Terorist je ispalio otprilike jedan okvir po kafiću, a srećom nitko nije stradao, ali je bilo lakše ozljeđenih. Napad se, kako se može vidjeti na snimci, dogodio 13. studenog, ali vrijeme je vjerojatno bilo 21 i 34, a ne 22 i 34 jer nije pomaknuto na sa ljetnog na zimsko računanje vremena. Iz sigurnosnih razloga Daily Mail nije navodio ime kafića.

 


Komentari