PRIČA KOJA JE OBIŠLA SVIJET: Skočila s djetetom u naručju s 10. kata da mu spasi život (VIDEO)

Christina Simoes i njezin trogodišnji sin Cameron ostali su zatočeni u stanu na desetom katu kada je zgradu zahvatio požar.

Izlaza iz zgrade nije bilo pa je Christina zgrabila sina u naručje i kroz prozor skočila s visine od oko 10 metara. Pad djeteta ublažila je vlastitim tijelom. Međutim, ovdje njezina muka ne prestaje. Zbog teške ozljede kralježnice, bila je paralizirana pa je djetetu rekla da bježi što dalje od zgrade s koje su padali komadi građevnog materijala.

”Sve što sam znala bilo je da ćemo umrijeti, ako ne izađemo iz stana”, rekla je Christina za abc News. Skok s trećeg kata rezultirao je višestrukim prijelomima, uključujući i ozbiljno oštećenje kralježnice. Bio je to skok koji ju je mogao stajati života.

vatra2

Nakon što je dospjela u bolnicu, podvrgnuta je višesatnoj operaciji kralježnice, a još uvijek joj nije vraćena sposobnost hodanja.

Christinin suprug Tyler rekao je kako joj je zahvalan što će, zahvaljujući njezinoj hraborsti, zajedno nastaviti svoj život te je uvjeren kako bi njegova supruga da se nađe ponovo u istoj situaciji, učinila isto.


Komentari