PREREZAO JOJ GRKLJAN: Njihovo dvoje djece preuzeo je Centar za socijalnu skrb, bili su u brakorazvodnom postupku

Foto: Pixabay/Ilustracija

U nedjelju ujutro u Sloveniji, točnije u Kamniku, ubijena je 34-godišnjakinja Marina Ilikić. Nju je na smrt izbo njezin 35-godišnji suprug Goran Ilikić, državljanin BiH, s kojim je bila u brakorazvodnom postupku, pišu slovenski mediji.

“Već smo ranije imali razne prijave obiteljskog nasilja u ovoj obitelji te je napadač više puta bio kažnjavan”, rekla je policijska inspektorica Aleksandra Golec. Prvi susjed preminule Marine čuo je ubojstvo kako se događalo. U tom trenutku on je mislio da je to još jedna svađa između para:

“Bio sam u kuhinji kad sam čuo da netko viče iz susjednog stana. Čuo sam lupanje vrata, plakanje i odjednom jedan vrisak. Tada sam shvatio da nešto nije u redu i krenuo prema Marininom stanu, no već je bilo prekasno. Marina je ležala na podu i krvi je bio posvuda. Odmah sam pozvao policiju”.

Susjedi su izjavili medijima da nije bilo problema s preminulom ženom niti s njezinom djecom. Otkrili su kako supružnici već duže vrijeme nisu živjeli zajedno te da su bili u brakorazvodnom postupku.

Kako je izvijestio Policijski odjel u Ljubljani, 35-godišnji osumnjičenik došao je u suprugin stan i prerezao joj nožem vrat, nakon čega je umrla na mjestu događaja. Osumnjičeni je potom pokušao pobjeći s mjesta zločina, no 35-godišnjak je ubrzo uhićen. Policija nastavlja s istragom, a sumnja se da je motiv jučerašnjeg napada bila svađa zbog razvoda koji osumnjičeni nije odobravao.

Njihovo dvoje djece nakon ubojstva preuzeo je Centar za socijalnu službu. Osumnjičeni za ubojstvo već je od ranije poznat policiji.


Komentari