Poznatom komičaru Facebook ugasio profil nakon komentara o ISIL-ovcima (FOTO)

telegraph.co.uk

Dio javnosti progaslio ga je islamofobom.

Popularni britanski komičar Jason Manford na svojoj je službenoj Facebokk stranici Facebooku objavio komentar nakon terorističkih napada u Parizu. Komičar se svojim opširnim komentarom obrušio na “kukavice”, a nakon nekoliko sati ne samo da je s Facebooka nestao taj komentar, već mu je uklonjen cijeli profil.

“Jebene kukavice. Ubijate nevine nenaoružane ljude za što? Obitelji i djecu koja su uživala u životu, kazalištu, večerama? Za što? U čije ime? Činite li ovo u ime svog boga? Imam novosti za vas, ako mislite da će vas vaš bog nagraditi za ovaj zločin, onda je vaš bog ogromna p… Nadam se da će vas uloviti i ubiti na isti stravični način, vi gadovi. Vi ste sramota i mrlja na cijelom čovječanstvu. Nikad nas nećete poraziti, mi smo prejaki za vas bijedni gadovi”, poručio im je ovaj otac troje djece, piše The Mirror.

Iako je njegov profil ubrzo nestao s Facebooka zbog kršenja Facebookovih strogih pravila, fanovi su nastavili dijeliti snimke njegovog posta na Twitteru. Dio javnosti progaslio ga je islamofobom.


“Pojasnite mi zašto sam bio islamofobičan”, odgovorio im je Manford na Twitteru. “Rekao bih istu stvar bez obzira na to o kojoj vjeri se radilo. Moj rad je dovoljan dokaz da mrzim bilo kakve ekstremiste. Kao što ih svi mrzimo”, napisao je Britanac.

 

Komentari

loading...
-->