POČETAK PRIČE NOVE AMERIČKE PRVE DAME: ‘Poput uspavane kukuljice koja se preobrazila u glamuroznog leptira’

FOTO: Facebook

Melania Trump zauzet će mjesto Michelle Obame i postati prva američka dama!

Priča Melanije Trump počela je davne 1987. godine u Ljubljani, glavnom gradu njezine rodne Slovenije.

Slovenski fotograf zasigurno je velikim dijelom zaslužan za Melanijin manekenski uspjeh. Tako je za Reuters ispričao da je Melaniju vidio ispred zgrade kada je odlazio s modne revije u Ljubljani. Bila je, kaže, visoka i mršava, Stane joj je prišao i predložio probno fotografiranje. Tako je crno-bijelim fotografijama 17-godišnje Melanije Knavs (radi lakšeg izgovora promijenila je ime u Melania Knauss) počela njezina manekenska karijera koja će je odvesti do Milana i New Yorka, gdje će 1998. godine sresti i upoznati Donalda Trumpa.

Osvojila je titulu prve pratilje Miss Slovenije 1992. godine. Stane objašnjava da je ispočetka bila sramežljiva, no brzo je učila i pokazivala interes za svaku pojedinost fotografiranja.

“Bila je poput uspavane kukuljice koja se preobrazila u glamuroznog leptira”, opisuje ju fotograf. Stane danas ima 78 godina i dalje čuva Melanijine fotografije. Uvjeren je da je presretna što joj je suprug postao predsjednik i da je ponosna na njegova postignuća.

>>>TRUMP JE NOVI AMERIČKI PREDSJEDNIK: Unatoč skandalima osigurao mjesto u Bijeloj kući

melania-trump2

Manekenka iz malog slovenskog gradića

Melania je odrasla u gradiću Sevnice u jugoistočnoj Sloveniji u obiteljskoj kući s malim dvorištem i nekoliko stabala voćki, no s obzirom na značajne promjene u njezinom životu otkada je upoznala Donalda, njezini roditelji puno vremena provode u SAD-u gdje živi i njihova druga kći Ines.

Melanijin je otac prodavao auto dijelove, a majka je radila kao krojačica u tvornici dječje odjeće. No, prema Trumpovoj kampanji Melania se manekenstvom počela baviti već u petoj godini, njezin je otac bio menadžer u automobilskoj kompaniji, a majka modna dizajnerica.

donald-melania

‘Melania je u Donaldu pronašla srodnu dušu’

Njezina prijateljica iz djetinjstva Mirjana rekla je da je primijetila sličnost između Trumpa i njezina oca, što od fizičke sličnosti, što do činjenice da su obojica radoholičari. Smatra da je Melania u Donaldu pronašla svoju srodnu dušu i da se s njime osjeća sigurno.

Nadalje, kaže da je Melania bila uzorna učenica koja je posebno voljela umjetnost, povijest i zemljopis, a posebno je uživala u čitanju. Brinula je i o svom izgleda i tijelu, stoga je, kaže Mirjana, u kući imala sprave za vježbanje, a voljela je i lijepu odjeću i znala kako je nositi, dodavala bi osobni “štih” redizajnirajući je. Sanjala je o tome, kaže Mirjana, da ode u školu dizajna u Ljubljanu.

Iako već godinama živi u SAD-u, donirala je ambulantno vozilo mjesnom domu zdravlja u rodnoj Sevnici kako bi proslavila rođenje sina Barrona 2006. godine, godinu dana nakon udaje za Trumpa.

obitelj-trump

Vjerna podrška Donaldu

Melania je svome suprugu bila i ostala prava i istinska podrška pa je tako stala u njegovu obranu kada je objavljena video snimka na kojoj prostački govori o ženama. Naime, tada je izjavila da njezin suprug poštuje žene i daje im istu priliku kao i muškarcima.

Bila je uz njega i kada je prošle godine u njujorškom Trump Toweru obznanio da će se kandidirati za predsjednika SAD-a, no od tada se držala u sjeni i rijetko dolazila na njegove skupove.

Pretpostavlja se da je razlog “optužba” da je plagirala čitave dijelove govora uskoro bivše prve američke dame Michelle Obame iz 2008. godine.

>>>NEODOLJIVE BALKANSKE LJEPOTICE: One su osvojile srca svjetskih moćnika (FOTO)

Komentari

Komentari

loading...