Pitbul mu pred očima rastrgao psa, bespomoćni čovjek od šoka se srušio, nije mu bilo spasa: ‘Pokušavali smo ga obuzdati’

Foto: Pixabay/ Ilustracija

Sedamdesetdvogodišnjak je preminuo u nedjelju u Leskovcu u Srbiji od posljedica srčanog udara izazvanog stresom nakon što je na njegove oči napušteni pitbul rastrgao njegovog psa od kojeg ga nije mogao obraniti, piše Kurir.

Kako je potvrđeno Kuriru, nesretni Leskovčanin se doslovno srušio u svom dvorištu 15 sekundi nakon nemilog događaja, liječnici Hitne pomoći su ga pokušali reanimirati na licu mjesta, ali nisu mu uspjeli pomoći.

“Nas desetak u susjedstvu smo pokušavali obuzdati razjarenog psa, da ga odvratimo od napada, ali nismo uspjeli. Što je najgore, ovo nije prvi put da taj pas napada prolaznike na ulici, a mi više ne smijemo ni djecu pustiti van dvorišta”, priča Milan Đorđević, očevidac događaja koji se odigrao oko 13 sati.

Kako kaže, o svemu je odmah obavještena i policija koja je u prisustvu komunalnih službi tražila psa ali, prema njegovim informacijama, on još uvijek nije pronađen.


Komentari