OTKRIVEN UZROK SMRTI SLAVNOG MMA BORCA: Kimbo je trebao novo srce

lowkickmma.com

Borac je trebao biti prebačen u drugu bolnicu kako bi ga stavili na listu čekanja za novo srce.

Samo nekoliko dana prije smrti Kimbu su doktori donijeli loše vijeti, njegovo srce počelo je otkazivati i hitno je trebao transplataciju.  Borac, pravog imena Kevin Ferguson iza sebe je ostavio dugogodiđnju djevojku i šestero djece.

Prema bolničkim nalazima Kimbo je došao u Nothwest Medical Center s bolovima u trbuhu, mučila ga je mučnina i ostajao je bez daha. Doktori su ustanovili da borcu otkazuje srce, a na jetri su mu pronašli izraslinu, piše Independent.

Bolničko osoblje pripremalo je Sliceov premještaj u drugi bolnički centar gdje bi stavili na listu čekanja za novo srce, nažalost, borac ovo nije doživio. U bolničkom izvješću piše da Kimbo nije imao povijest zloupotrebaljavanja droge i nikakva trauma nije bila uzrok smrti.

Ovaj MMA borac slave se domogao početkom 2000-ih kroz ulične borbe koje su bile objavljivane na YouTubeu. Slice je bio jedan od najpoznatijih MMA boraca diljem svijeta, a imao je i zakazanu borbu s Jamesom Thompsonom ovog ljeta u Londonu.

“Kako jedan od najpopularnijih MMA boraca ikad, Kimbo je bio karizmatičan. sa osobnošću koja je bila veća od života. Izvan kaveza on je bio nježni div i predan obiteljski čovjek. “, rekao je Scott Coker predsjednik Bellatora.

Podsjetimo, posljednja Kimbova pobjeda bila je protiv Dadae 5000, ali ona mu je oduzeta jer je bio pozitivan na steroide.

>>>PREMINUO LEGENDARNI MMA BORAC: Prisjetimo se kako je Kimbo Slice ‘mljeo’ svoje protivnike (VIDEO) 

 

 


Komentari