ODUŠEVILA 7 MILIJUNA LJUDI: Razlog zašto se ova beba smiješi će vas rasplakati

Facebook.com

Ova fotografija dirnula je mnoge, a iza nje stoji tragična priča.

Fotografija bebe stare tri tjedna koja se smiješi na motociklističkim rukavicama, pored kacige pregledana je više od 7 milijuna puta. Dirnula je mnoge ne (samo) zbog preslatke bebe, nego zbog tragične priče koju otkriva. Tata male Aubrey izgubio je život u travnju, prenosi Net.hr

Njen tata volio je svoj motor. Uvijek je nosio svu zaštitnu opremu. Nije mogao riskirati s malom kćerkicom na putu. Ali on nikada neće držati svoju djevojčicu. Svega mesec dana prije njenog rođenja, njegov život je uzeo čovjek kojeg je smatrao prijateljem. Kažu da bebama dok se smiješe u snu govore anđelu. Izgleda da je to možda točno” napisala Kim Stone uz fotografiju.

Ovo je fotografkinji bilo najteže snimanje u životu

Inače profesionalna fotografkinja, navikla je na snimanja, no ovo joj je bilo iznimno teško.
“Često snimam, ali sada sam se stvarno morala moliti prije. Baka je naručila snimanje. Ta divna žena je potpuno slomljena. Željela je upotrijebiti motociklističku opremu; nešto što je on volio” kazala je Kim.

“Snimila sam ovu fotografiju. Dobra je ali nije savršena. Uz mamin blagoslov podijelila sam ju na društvenim mrežama i postala je viralna” opisala je fotografkinja, kojoj je baka male djevojčice susjeda.

Mama ove djevojčice rekla je fotografkinji kako će screenshootati stranicu kako bi pokazala koliko im je Hector pomogao i nakon svoje smrti.

Pomoć i nakon smrti

Svaka molitva je smanjuje teret kojim nosim.. svaka je jedan mali komad mira i svaka je jedna suza manje koju isplačem” rekla je mama fotografkinji.

Uskoro je došla i konkretnija pomoć od molitvi. Naime, postavljena je stranica GoFundMe za pomoć obitelji razorenoj i prije nego što je počela. Tamo se navodi kako je Hector “ponosno radovao promjenana u skoroj budućnosti”
“Svoju ljubav prema motorima dijelila je i njegova zaručnica i planirali su obiteljske izlete kada će Aubrey biti dovoljno stara za njih” piše na stranici. Alvareza je uz travnju navodno upucao drugi član njegove motociklističke skupine.


Komentari