Nova izopačena igra: Školarci podijele šarene narukvice, ‘ako dečko pogodi boju to rade pred svima na tulumu’

FOTO: Pixabay

Ovakve “igre” mogu ostaviti duboke posljedice.

Nova perverzna “igra” šokirala je i prestrašila roditelje školaraca u susjednoj Srbiji, radi se o “šarenim narukvicama”, a djeca ju igraju na tulumima, pišu tamošnji mediji. Po ovom pitanju su se oglasili i stručnjaci, koji govore kako tinejdžeri nisu svjesni kakve posljedice ova “igra” može ostaviti na njihovoj psihi i zdravlju.

“Igra se tako da djevojka stavi na ruku narukvicu određene boje. Potom ruku sakrije iza leđa. Dječak pogađa boju i ako pogodi, od djevojčice dobije ‘nagradu’ koju ta boja predstavlja. I to rade pred svima na tulumu. Recimo, žuta ili zlatna predstavlja zagrljaj, dok zelena označava seks, bijela – dodirivanje određenog dijela tijela, plava – oralni seks, crvena – ples u krilu, a ljubičasta – poljubac”, kazao je sugovornik Kurira.

“U svojoj praksi više puta sam čula da tinejdžeri igraju ovakve i slične igrice na tulumima, međutim, ne znam je li u pitanju urbana legenda ili se to zaista događa. Međutim, ono što je sigurno je da današnja mladež stupa u intimne odnose jako rano, i to čine bez emocija, a svaki seksualni doživljaj bez emocija je neka vrsta nasilja nad djecom”, rekla je Jasna Janković, profesorica i predsjednica Udruženja sindikata prosvjetnih radnika Srbije.

Osim toga, dodala je i kako se djecu, koja ne žele sudjelovati u ovome, često izopćava:

“Vršnjačkog nasilja ima sve više, pa oni koji ne žele sudjelovati mogu biti podvrgnuti vrijeđanju i maltretiranju ostalih. A oni koji sudjeluju, pa makar i samo gledali, ostaju obilježeni za cijeli život. Pitanje je kako će izgledati njihove emotivne veze i djeca koju će kasnije dobiti”, piše Kurir.

>>> REGIJA U ŠOKU! BIZARNA IGRA SILOVANJA: Zbog ‘punjene kokoši’ djevojčice u sve većoj opasnosti!


Komentari