NJEZINO LICE JE SIMBOL BRISELSKOG NAPADA: Majka dvoje djece krenula je na posao, a zatim je odjeknula eksplozija

Twitter

Šok, nevjerica i panika vidljivi su na njezinom licu. 

Fotografija šokirane stjuardese indijskog Jet Airwaysa prekrivene pepelom u žutoj uniformi koja je u potpunosti rastrgana od eksplozije na briselskom aerodromu obišla je svijet.

Nidhi Chaphekar uslikana je kako ošamućena i zbunjena sjedi na aerodromu nakon fatalnog terorističkog napada, a krv joj curi s čela, dok žena pored nje u zakrvavljenoj ruci panično zove mobitelom.

Chaphekar se trebala pridružiti ostatku posade Jet Airwaysa na letu za Newark, SAD, u trenutku kada su bombaši samoubojice aktivirali svoje prsluke.


Majka dvoje djece iz predgrađa Mumbaija za ovu aviokompaniju radila je proteklih 15 godina.

“Njezinoj obitelji javili su da se dobro oporavlja u bolnici. Oni su u šoku i još nisu s njom stupili u kontakt, no indijska ambasada potvrdila je da je njen život izvan opasnosti. Zahvalni smo jer je preživjela ovu strašnu tragediju “, rekao je izvor za britanski Sun.

Jet Airways izvijestio je da se stjuardesa Chaphekar trebala ukrcati u 10.15 sati po lokalnom vremenu u avion za Newark, piše Jutarnji list.

“Dva člana posade zadobila su ozljede u eksploziji na briselskom aerodromu. Oboje su u bolnici. U kontaktu smo s indijskom ambasadom koji će organizirat evakuaciju naših ljudi iz Bruxellesa. Jet Airways otkazao je sve dolazne i odlazne letove preko Bruxellesa”, stoji u službenoj izjavi aviokompanije.

>>PRIZORI KOJE ĆEMO PAMTITI CIJELI ŽIVOT: Slike krvavog briselskog napada urezuju se u sjećanje (FOTO)

>>>PAVLE KALINIĆ O NAPADIMA U BRUXELLESU: ‘Ovo je samo nastavak, a hrvatske obavještajne službe slabo surađuju s arapskim’

Komentari