MAJKA MONSTRUM: Horor koji priređuje kćerki će vas rasplakati (VIDEO)

Youtube

Neke majke od vlastitih ambicija ne vide koliku štetu rade djetetu.

Sami Bushell (28) majka je trogodišnje djevojčice koja će je ubrzo zamrziti i tog je svjesna. Naime malena Hallie Mae natječe se u dječjim izborima ljepote, a  majka vrši ogroman pritisak na nju.

Nepokolebljiva majka dosada je već uložila oko 16 tisuća dolara u svoju kćer i nije ju briga što ljudi imaju za reći o tome.

“Ne zanima me, gurat ću je naprijed jer znam da je to u njezinom najboljem interesu. Hallie će me mrziti, ali uspjeti će u životu”, kazala je majka, a prenosi Daily Mail.

Sami će svojoj maloj kraljici ljepote priuštiti sve što god poželi i ne misli da će je tako razmaziti jer ima tek tri godine.

Iako su uložene tisuće majka vjeruje da će se sav taj novac isplatiti, a osim nje na malu Hallie pritisak vrši i njena najbolja prijateljica. I ona se, naime, natječe na izboru ljepote i svaki put je pobijedi.

“Bella je uvijek pobjeđivala Hallie. Zbog toga Hallie želi uvijek iznova sudjelovati, njih dvije su jako kompetitivne“, rekla je majka. Hallie je s tri godine već proživjela slomove zbog pritiska, a zbog toga je i izgubila nekoliko tituala.

“Upropastila sam Hallie, i oko nje ima puno drame, ali to je moja krivica i nije me briga. Ja sam je rodila i ja ću je uništiti koliko želim“, izjavila je za kraj majka.


Komentari