KRVNIK KOJEG TRAŽI CIJELI SVIJET! Ovo je lice terorista iz Pariza, jedan od krvnika prošao registraciju u Opatovcu (FOTO)

Ako imate bilo kakve informacije, javite se policiji!

Francuska je policija objavila tjeralicu za Salahom Abdeslamom, a pritom je objavila i njegovu fotografiju, što je prvi put da je objelodanjeno lice jednog od zlotvora. Opisuju ga kao opasnog čovjeka, visokog 1,75 m, rođenog 15. rujna 1989. godine. Pozivaju sve građane da se s bilo kakvim informacijama jave policiji.

Capture

Pozivajući se na neimenovanog ‘europskog obavještajnog dužnosnika’, Washington Post je objavio da se dvojica braće, za koje se vjeruje da su sudjelovali u pariškim napadima, zovu Ibrahim i Salah Abdeslam, dok se treći napadač zoveBilal Hadfi. Sva trojica imaju prebivalište u Belgiji. Ranije je već identificiran Omar Ismail Mostefai, 29-godišnjak iz jednog pariškog predgrađa.

Prema tvrdnji Washington Posta, jedan od braće Abdeslam je bio bombaš samoubojica, dok je drugi navodno napadačima pružao logističku podršku u vidu unajmljivanja automobila, piše Jutarnji list. Za Hadfija se samo navodi da je sudjelovao u napadima te da je jedno vrijeme proveo u Siriji.


Komentari