Kazalište Škrabe traži nove glumce i glumice!

Dođite i postanite dio jaskanskog kazališnog života!

Kazalište Škrabe traži nove glumice i glumce, a prijem novih članova održat će se u srijedu, 22. ožujka u Domu kulture Jastrebarsko(kazalište/kino) s početkom u 18:30 sati.

Iz Kazališta pozivaju da im se pridruže svi koji žele glumiti, pjevati, plesati i upoznati kazališni svijet i s druge strane zastora, kao i one koji žele naučiti pravilno govoriti, steći sigurnost i pobijediti strah od javnih nastupa, naučiti kako nastaje kazališna predstava (sve o glumi, scenografiji, kostimografiji, šminki, režiji, koreografiji bitaka i plesova, rasvjeti i tonu, što znači inspicijent a čime se točno bavi šaptač), ali i one koji se žele dobro zabaviti i steći nove prijatelje.

Kazalište Škrabe okupljat će kao i do sada učenike osnovne i srednje škole, ali i one starije željne dobrih kazališnih vibracija i druženja s ljubiteljima “dasaka koje život znače”.

Voditeljica Kazališta je Klementina Škrabe, uz nju je i već dobro uigrana ekipa, a u ovoj godini planiraju se brojni projekti – premijera predstave “Za kunu nade” odraslog ansambla u prema tekstu i u režiji Nine Škrabea, nova premijera velikog mladog ansambla, priprema još nekih novih predstava te organizacija raznih događanja u Jastrebarskom i Zagrebu. Dođite i postanite dio jaskanskog kazališnog života!

[box type=”success” align=”” class=”” width=””]Nino Škrabe, umjetnički voditelj Kazališta Škrabe, već skoro 50 godina kroz rad u svom rodnom gradu Jastrebarskom pronosi kulturu i kazališnu umjetnost svojim krajem, Županijom, državom, ali i u inozemstvu. Kroz njegovo kazalište je kroz to vrijeme prošlo više od dvije tisuće članova. S velikim su uspjehom igrane predstave na pozornicama diljem Hrvatske, ali i na gostovanjima u inozemstvu, a sada i vI možete postati član velike obitelji Kazališta Škrabe.[/box]

Nakon što je u proteklih pet godina pripremila čak sedam hit-predstava (“Knjiga o džungli”, “Kako je Tvrtko otkrio Božić”, “Pustolovine Huckleberryja Finna”, “Mary Poppins” “Striček Vilček ili Kako je Shakespeare postao Špeksir”, “Dogodilo se u Betlehemu” i “Velika tajna Sherlocka Holmesa”), već uigrana ekipa kazališnih stručnjaka i pedagoga želi proširiti svoje redove.

Posljednji kazališni hit, “Velika tajna Sherlocka Holmesa” autora Nine Škrabea, i dalje oduševljava male i velike gledatalje, a sada je pravi trenutak da i vi postanete dijelom nove predstave Kazališta Škrabe za koju će se uskoro održati prve pripreme i probe.

Kazalište Škrabe okuplja glumice i glumce od 7 do 77 godina starosti, a među naše nove članove posebno pozivamo osnovnoškolce i srednjoškolce.

Za sve informacije možete se obratiti na email [email protected] ili mobitel: 0917229167.


Komentari