JEZIVA ISPOVIJEST O UHOĐENJU: Bili su tako dobri da je postao kum njezinom sinu, a onda joj je uništio život

Svog stalkera nije se mogla riješiti godinama, a sada joj šalje pisma iz zatvora. 

Opširna ispovijest o tome kako ju je manijak skoro deset godina u stopu pratio mogla bi vas zaprepastiti. Naime, anonimna žena odlučila je progovoriti o hororičnom iskustvu kojega je imala sa svojim bivšim kolegom, koji se pretvorio u njenog stalkera punih deset godina. Sada ga se napokon riješila, o on joj šalje pisma iz zatvora.

“Takvo što može se desiti svakome, čak i najobičnijima među nama, znam to jer i sama sam takva,” rekla je.  Žrtva je ispričala kako se sa manijakom upoznala prije 25 godina, kada su oboje radili za njenu obiteljsku tvrtku.

Obiteljski prijatelj i djetetov kum 

Kako su se svakodnevno družili na poslu, postali su u vrlo dobri prijatelji, a manijak se zbližio i s njom i s njenom obitelji. U jednom trenutku bili su tako dobri prijatelji ga je uzela za kuma vlastitom djetetu. Međutim, kada se njen stalker počeo previše uključivati u odluke koje bi trebale biti samo roditeljske, stvari su joj postale čudne.

Žrtva je idućih godina prošla kroz vrlo ozbiljna i burna radoblja u životu. Nakon što se preselila, njegova pisma i pozivi postali su sve češći. U jednome trenutku ona ga se toliko bojala da je od straha jedva mogla izaći iz kuće i baciti smeće. Tijekom cijele četiri godine koje je živjela sa svojim sinom i mužem činilo joj se da je bezizlaznoj situaciji. Napokon, ona je odlučila suprotstaviti se pa ga je i prijavila policiji. Međutim, to ga nije uplašilo već dodatno naljutilo i ohrabrilo u dosadašnjim pokušajima.

Nakon incidenata dobila sudsku zaštitu 

U dva incidenta, žrtva je kod kuće našla nešto obješeno na stražnjim vratima. Očito se njen manijak šetao vrtom. No, potresna ispovijest ove žrtve tu ne prestaje. Trebalo joj je ukupno šest godina njegovog uhođenja, prijetnji i zadiranja u privatni život kako bi od suda dobila zabranu prilaženja. Međutim, cijela je stvar završila na sudu jer on takvu sudsku odluku nije poštivao.Lagao je da smo bili u vezi i da bih trebala biti optužena za krivokletstvo jer to poričem, što znači da sam morala proći kroz traumu agresivnog ispitivanja od strane njegova branitelja, o našoj navodnoj aferi. Bilo je iznimno neugodno po nekoliko puta ponavljati odgovore da sam u pravu i braniti se da ne bi iskrivli moje tvrdnje” rekla je.

Sada iz zatvora prima njegova pisma

Nakon što je u zatvoru proveo 9 tjedana, nastavio je svoje napada, sada u još jačem obliku. Jednog se jutra na vratima obiteljske kuće pojavio sa oružjem u rukama.

Moj muž pokušao je zatvoriti vrata, ali stalker je stavio nogu unutra i silom ih pokušavao opet otvoriti. U borbi ga je moj dragi nekako uspio izgurati i zaključati nas,” rekla je prisjećajući se strahovitih trenutaka. “Pozvali smo pomoć, a u međuvremenu, stalker je provalio zadnja vrata. Zabarikadirani u spavaonici, začuli smo ga u kući. Tražio nas je po sobama, ovaj put s oštrim čekićem u rukama. Najiskrenije sam vjerovala da ja i suprug nećemo izvući žive glave ako nas dohvati. Popela sam se na prozor i iskočila. Nevjerojatno je koliko daleko možete skočiti kad morate” rekla je.

Iz cijele su situacije ipak uspjeli izvući živu glavu, a na kraju se ispostavilo da je eksploziv kojim je prijetio zapravo bio lažan. Međutim, od posljedica višegodišnjeg uhođenja i ona i njen muž imali su ozbiljne posljedice. Njen je stalker danas u zatvoru, a još uvijek joj šalje pisma iz zatvora. Sada ih ona samo mirno proslijedi policiji, piše express.hr. 

 

 

 

 


Komentari