Detalji užasa u Ljubljani: Ubio ih na dječjem igralištu, otkriven i motiv?

Foto: Crt Piksi / Delo / CROPIX

Kod mosta u Ljubljani došlo je oko 15 sati do pucnjave. Prema posljednjim informacijama, dvije osobe su poginule.

Pucnjava se navodno dogodila u lokalu Sombrero. Ljubljanska policijska uprava prvo je objavila da je počinitelj u bijegu, a potom su u okolici pronašli mrtvog muškarca za kojeg vjeruju da bi mogao biti počinitelj.

Strava usred centra: Grupa napadača izbola muškarca, umro je u bolnici

Kako neslužbeno doznaje STA, počinitelj je navodno pobjegao u automobilu, a navodno je kod sebe imao još oružja i ručnu bombu. Na predjelu Polja zaustavio je automobil, izašao iz njega i potom presudio sebi. Policija ovu informaciju još nije potvrdila.

Foto: Crt Piksi / Delo / CROPIX

Otkriven i motiv

Prema svjedocima koji su razgovarali s STA-om, žrtve su bile u jednom lokalu kada im je napadač prišao. Kako bi se sklonili s terase, povukli su se na obližnje dječje igralište. Navodno je napadač izvadio pištolj i otvorio vatru prema njima. Mještani koji su poznavali žrtve sugeriraju da bi motiv mogao biti dužnički spor. Međutim, policija još uvijek nije službeno otkrila motiv ovog zločina.

Neslužbeno, radilo se o eskalaciji spora između trojice muškaraca. Njih dvoje, vlasnik i suvlasnik zalagaonice, navodno su pili kavu na terasi lokala kada im je prišao treći muškarac. Međusobno su bili poslovno povezani, ubijena dvojica su navodno dugovala novac počinitelju.

Prebili umirovljenika (73): Vršnjak se udružio s mlađom ženom pa ga teško ozlijedili

Foto: Crt Piksi / Delo / CROPIX
Foto: Crt Piksi / Delo / CROPIX

Policija je osigurala mjesto događaja i prikuplja informacije o događaju. Policija je prvo izvijestila da su dvije osobe ozlijeđene, no kasnije je priopćeno da su preminule uslijed teških ozljeda.

Drama na Željezničkom mostu: Muškarac upao među šine, spašavaju ga hitne službe

“Mole se građani da se pridržavaju uputa policijskih službenika i da zadržavanjem na mjestu događaja ne ometaju rad interventnih službi. Kada bude poznato više informacija, javnost će o tome biti obaviještena”, objavili su iz Policijske uprave Ljubljana.


Komentari