BRUTALNO IŽIVLJAVANJE: Dječaka tjerali da pije urin, gnječili mu prste i tukli ga remenjem i šakama

a2zhdwallpapers.com

Njega su sustavno zlostavljala četvorica učenika osmog razreda osnovne škole i to još od rujna prošle godine.

Monstruozna turtura bila je sastavni dio dana jednog učenika šestog razreda osnovne škole “Branko Radičević” u Novom Sadu. Njega su sustavno zlostavljala četvorica učenika osmog razreda te škole i to još od rujna prošle godine. Majka učenika šestog razreda za ovo iživljavanje saznala je tek prije tjedan dana kada su je pozvali u školu gdje je zatekla svoje dijete u pretučenom stanju u pratnji hitne i policije, piše Blic.

Taj dan tukli su ih remenima i šakama. Zvali su me u školu, tamo su bili policija i Hitna pomoć. Nisam mogla doći sebi. On mi nije htio reći što se događa, jako je miran dječak. Primijetila sam jednom modrice na rukama i nagnječen prst, ali je rekao da se ozlijedio na tjelesnom. Poslije mi je priznao da su mu prijetili nožem i palili ga upaljačem da bi o svemu šutio”, ispričala je kroz plač Z. J. napominjući kako je dječak zbog udaraca remenom zadobio hematome na objema rukama i na leđima.

Dječak od šoka nije mogao odmah prepričati sve, a kada se malo oslobodio straha prepričao je kakve su mu strahote radili osmaši. Nasilnici su mu gnječili prste postoljem za toaletni papir, tjerali ga da pije njihov urin iz boce nakon što su u nju netom prije urinirali. 

>>> MAJKA U VRTIĆU ZATEKLA ŠOKANTAN PRIZOR: Sinčić (3) iznemogao od plakanja sjedio na kahlici zavezanih ruku (FOTO)

Zlostavljanje snimala djevojčica

Protiv nasilnika je pokrenut postupak u Višem javnom tužiteljstvu, a tereti ih se za zlostavljanje i mučenje. Zlostavljači su policiji priznali iživljavanja nad dječakom, ali i na još nekoliko učenika šestih razreda. Šokirana majka tvrdi kako je sva njihova mučenja zajedno s njima snimala i jedna djevojčica koja ide u razred s osmašima, a te su snimke navodno objavljali i na YouTubeu. Također tvrdi kako škola želi zataškati taj slučaj jer su i ravnatelj i profesori kazali kako ništa nisu vidjeli ni čuli, a većina djece u školi znala je što se zapravo događa u tom toaletu. Također tvrdi kako u školi postoji videonadzor, ali da ga nitko nije pregledavao.

Ravnatelj ih ne može izbaciti iz škole

Ravnatelj osnovne škole Aleksandar Maletin kazao je kako je protiv zlostavljača pokrenuo disciplinski postupak i kako će ih kazniti ukorima i smanjenim ocjenama iz vladanja jer ne postoji mogućnost da ih izbaci iz škole. Majci su pojasnili u Višem javnom tužiteljstvu da je to kazna za mlađe maloljetnike, ali, ona ističe kako nema namjeru odustati te kako će tužiti i školu i roditelje zlostavljača. Žalila se čak i Ministarstvu prosvjete.

>>> STRAVA U ZAGREBAČKOJ UČIONICI: Povučenog dječaka grubo zlostavljali i tjerali da se iživljava na drugima!

>>> NEZAPAMĆENO NASILJE U ZAGREBU: O ovome ne priča nitko, a posljednjih dana postaje sve intenzivnije

Komentari