BIZARAN TALENT OVE DJEVOJČICE ŠOKIRAO SVIJET: Milijuni pogledali video i ne vjeruju svojim očima (VIDEO)

Screenshot/youtube

Ova je djevočica u zadivila gledatelje američkog talent showa u kojemu je nastupila i naša Mia. 

Američki talent show The Big Shorts otkriva razne dječje talente svijeta. Tako je u njemu nedavno nastupila i naša prva Zvjezdica, Mia Negovetić, i tamo zablistala izvedbom pjesme Listen. Međutim, u emisiju ne dolaze samo djeca sa konvencionalnim talentima poput pjevanja ili plesanja.

Petogodišnja djevojčica Jiaying Han tako je ostavila milijune gledatelja diljem svijeta u šoku. Ono što ona radi jest to da hipnotizira životinje. U emisiju je sa sobom dovela psa, žabu, kokoš, zeku i kameleona, koji su bili vrlo živahni. Jiaying Han inače je Kineskinja. 

Međutim, ona ih je sve, jednog po jednog, sa samo nekoliko riječi i dodira smirila i “stavila na spavanje.” Njen nevjerojatan talent oduševio je i samoga voditelja showa, Stevea Harveya, koji nije mogao vjerovati u uspjeh njenih sposobnosti hipnotiziranja. Kako joj je uspjelo hipnotizirati pet životinja za redom i kako su one reagirale na to, pogledajte u ovom nevjerojatnom videu!

https://www.youtube.com/watch?v=7hZ9CG5wcNg&ebc=ANyPxKobqB32aBqP5jKSfbLz9Tu7cX1eJddVJi69JgCm7jWZcoeFfNz1Fbvf6Yn7jysD8ic79UVxOaP0pLClTAOdxx9nUUA18g

>>>NAŠA ZVJEZDICA POMELA HOLLYWOOD: Pogledajte zašto se Mia nakon spektakularnog nastupa rasplakala! (VIDEO)


Komentari