Besplatan ulaz posjetiteljima Backo Mini Expressa i Lokomotivne izbore 2017.

BACKO MINI EXSPRESS

U nedjelju 21. svibnja Backo Mini Express, najveća maketa željeznice jugoistočne Europe objavljuje Lokomotivne izbore 2017.

Backo Mini Express, trenutačno najveća maketa željeznice jugoistočne Europe, postavljena u Gundulićevoj ulici br. 4, na radost domaćih i stranih, malih i velikih ljubitelja željeznice, poklanja jedinstveni sadržaj i ugođaj – besplatni posjet i razgled makete u nedjelju, 21. svibnja 2017. od 10 do 18 sati.

Ovaj turistički raritet, ne samo Zagreba, nego i Hrvatske, na krilima sve brojnijeg posjeta, kako građana svih dobi i uzrasta iz Hrvatske, tako i diljem svijeta, doslovce od Japana do Čilea, kreće s projektom Besplatnog ulaza za sve posjetitelje, tijekom određenih dana u godini, a kako bi se povećala kvaliteta druženja djece i roditelja.

Ali to nije sve!

Osim besplatnog razgleda najveće makete željeznice, Backo Mini Express, sve posjetitelje očekuje još jedan zanimljivi sadržaj – Lokomotivni izbori 2017.

Svi posjetitelji Backo Mini Expressa, osim u besplatnom razgledu naših sadržaja, moći će i izabrati jednu od pet lokomotiva kao svoju miljenicu i dati joj svoj glas na izborima za lokomotivu godine..

Lokomotivni izbori će se održati u nedjelju, 21. svibnja 2017., a biralište će biti otvoreno od 10 do 18 sati.

Idejni začetnik i vlasnik najveće makete željeznice jugoistočne Europe, zagrebački poduzetnik Antun Urbić Backo, poziva građane da uživaju u zanimljivim sadržajima, zabavi i razonodi, zajedno sa svojom djecom, razgledavajući najveću maketu željeznice jugoistočne Europe, uz besplatan ulaz i ispunjenje „građanske dužnosti“ – izbora za najlokomotivu godine. O regulartnosti izbora brinuti će se pet djelatnika makete.

 


Komentari