Anonymousi poručuju: ‘Slijedi osam novih napada’, JEDAN JE U NAŠEM SUSJEDSTVU!

Screenshot

Informacije su kako tvrde stekli hakiranjem nekoliko skrivenih Twitter profila, a na svim profilima bilo je riječi o spomenutim događajima na današnji datum (22. studenoga).

Taman što se pariška prašina malo slegla, hakerska organizacija Anonymous najavljuje kako teroristi pripremaju novih osam napada, a prema njihovim saznanjima oni bi se trebali dogoditi danas 22. studenoga. Hakeri vode rat s ISIS-om još od Charlie Hebdoa, a nakon pariškog terora krenuli su u žestoku borbu protiv terorista. Do sada su porušili više od pet tisuća profila i računa za koje su sumnjali da imaju veze s terorizmom, a u posljednjem izvješću kojeg su podnijeli tvrde kako se spremaju novi i još žešći napadi.

Prema njihovim saznanjima teroristi ponovno ciljaju Pariz. Mete su im prosvjed za prava žena, koncerti bendova “Cigales Electroniques with Vocodecks” i “Re-Play & Rawtor” te “Concerte Invites Drumcode featuring Adam Beyer, Alan Fitzpatrick, and Joel Mull”. Uz pariške mete, hakeri su detektirali i prijetnje za još neke događaje u svijetu. Jedan bi se prema njihovim saznanjima trebao dogoditi u Atlanti (SAD) na hrvačkom eventu WWE Survivor, drugi pak u Indoneziji, treći bi trebao biti u našemu susjedstvu, točnije u Italiji u Milanu na koncertu Five Finger Death Puncha. Posljednji bi se trebao dogoditi u Libanonu na Sveučilištu Kaslik, prenosi večernji.hr.

Anonymousi navode kako bi ovo mogao biti “svjetski dan terora”, a kao što možemo vidjeti potresao bi SAD, Francusku, Indoneziju, Libanon i Italiju.

Informacije su kako tvrde stekli hakiranjem nekoliko skrivenih Twitter profila, a na svim profilima bilo je riječi o spomenutim događajima na današnji datum (22. studenoga). Anonymousi poručuju da “Na te događaje idete na vlastitu odgovornost“, a obavijestili su i vlasti, no, kako ništa nije poduzeto odlučili su sve sami riješiti.


Komentari