ANONYMOUSI OBJAVILI RAT BiH: Pogledajte kakvu su im poruku poslali (VIDEO)

Screenshot

“Sve informacije koje imamo o vama bit će objavljene javno. Mi smo legija, mi ne praštamo, mi ne zaboravljamo. Očekujte nas”, kazali su putem YouTubea Anonymousi.

Nakon što su prije nekoliko dana službeno objavili rat ISIS-u, Anonymousi su nakon terorističkog napada u Sarajevu, u kojemu su ubijena dvojica vojnika, objavili cyber-rat i Bosni i Hercegovini. U svega nekoliko dana srušili su na tisuće profila terorista na društvenim mreža te im hakirali internetske stranice, a sada su najavili kako počinje “Operacija Bosna i Hercegovina”. Anonymousi su svoju kampanju rušenja ISIS-a započeli još u siječnju nakon napada na redakciju Charlie Hebdo, a s intenzivnijim radom počeki su nakon terorističkog napada u Parizu.

“Zdravom, mi smo Anonymousi. Kao što znate, naša braća proglasila su rat protiv ISIS-a u Francuskoj prije pet dana. Sada prelazimo na Bosnu i Hercegovinu jer smo čuli da se tamo dogodio teroristički napad prije tri dana, a sada objavljujemo rat mudžahedinima i svim grupama koje podržavaju ISIS. Vaše ime, mudžahedin, prijevodi se kao ratnik, ali vi niste ratnici. Rušit ćemo svaku stranicu koja ima veze s ISIS-om bit će srušena. Naši napadi bit će mnogo jači nego prije i sada objavljujemo rat svim teroristima koji žele nauditi našoj okolini”, poručili su Anonymousi i nadodali, “Zaustavit ćemo vas jer smo jači, više nećete nauditi nikome objavljujući nešto po internetu, a da ima veze s ISIS-om. Sve informacije koje imamo o vama bit će objavljene javno. Mi smo legija, mi ne praštamo, mi ne zaboravljamo. Očekujte nas”, kazali su putem YouTuba Anonymousi.

https://www.youtube.com/watch?v=lU8eze4_Pco

Komentari