ANGELINA JOLIE OPET UŽASNULA SVIJET! Anoreksična glumica sada je neprepoznatljiva (FOTO)

anglelina jolie

Još se od početka godine piše o tome kako je Angelina premršava, a nove slike su opet zaprepastile svijet. 

Glumica Angelina Jolie opet je zaprepastila svoje obožavatelje. Naime, odavno se priča kako je glumica premršava, a sada mediji javljaju da je Angelina anoreksična te da ima samo 36 kilograma. Jedna od fotografija koje su šokirale svijet slikana je za vrijeme njezinog posjeta izbjeglicama u Ateni. Na njoj je nekadašnja ljepotica gotovo neprepoznatljiva.

angelina jolie

angelina jolie

Angelina je u Ateni boravila kako bi naglasila problem izbjeglica koje čekaju na ulazak u Europu. Međutim, njen je posjet ostao u sjeni njezinoga izgleda, kojim su potvrđene glasine da je pjevačica možda i bolesna. Naime, svjetski tabloidi rapisali su se o tome da Angelina ima anoreksiju te da nema više od 36 kilograma. Za vrijeme boravka u Ateni, Angelina se pozravila sa izbjeglicama, a kako je to izgledalo, pogledajte u videu.

Angelina je, također, šokirala svjetsku javnosti i ovom fotografijom. Svjetski mediji pričaju o tome kako je i njezina obitelj zabrinuta za njeno zdravlje, kao i obožavatelji diljem svijeta.

5731c183-ada8-4713-bb2e-11d20a0a0a64-anoreksija2
Foto: Profimedia

Međutim, još uvijek nitko iz njene obitelji, pa niti sam njezin muž niti ona, nije javno progovorio o tome što joj se zapravo događa. Obožavatelji diljem svijeta zabrinuti su za njezino zdravstveno stanje, piše Dnevniavaz.ba.


Komentari