SVEĆENIK STIGAO U DOHU! Održana misa uoči utakmice s Japanom: ‘Navijači su nam sjajni, daju nam veliku podršku’

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Rektor Hrvatskog nacionalnog svetišta Majke Božje Bistričke, Domagoj Matošević u nedjelju je služio svetu misu za momčad hrvatske nogometne reprezentacije u Dohi.

Kako prenosi Zagorje International, svećenik Matošević voli sport, osobito nogomet, trčanje, plivanje i rukomet, no nisu mu strana niti putovanja na nogometne utakmice u inozemstvu.

“Vjerujem da možemo mnogo napraviti, ali cilj je ostvaren. Navijači su nam sjajni, daju nam veliku podršku, diljem svijeta navijaju, ta podrška nam puno znači, osjetimo to”, rekao je predsjednik saveza Marijan Kustić za 24sata.

Krajem listopada izbornik Dalić je za Večernji list rekao da se nada da će Hrvatsku opet učiniti ponosnom.

“Nadam se da ćemo u Katru opet Hrvatsku učiniti ponosnom. Vjernik sam, uzdam se u Boga, dat ćemo sve od sebe, igrati s ponosom za svoj narod. Bilo bi lijepo ponoviti 2018., onaj doček kada samo sedam sati putovali od aerodroma do Trga. To je bila Hrvatska naših snova, onakav kakav treba uvijek biti. Da se svi držimo zajedno. Nogometna reprezentacija je postala utvrda našeg naroda, na to sam ponosan. Ubiše nas ova podjela tko je lijevo, tko je desno, to mora prestati.”Komentari