SVE ZBOG LIVAJINOG DRESA! Dječak otkrio detalje incidenta u Zagrebu: ‘Došao mi je jedan čovjek i rekao ‘šta glumite!” Oglasio se i otac

Niko i navijači Dinama (Foto: Cropix/ Screenshot RTL)

Devetogodišnjeg Niku cijela je Hrvatska upoznala zbog sramotnog događaja koji se dogodio u Zagrebu. Ovaj dječak je Zagrepčanin, ali i navijač Hajduka što nije naišlo na odobrenje pojedinaca. Podsjećamo, u subotu uoči derbija između Dinama i Hajduka ostao je bez dresa Marka Livaje jer mu je jedan od navijača rekao da ga skine. Niki je policija vratila dres u ponedjeljak, a neslužbeno se doznaje da je Dinamovac koji mu je naredio da ga skine u policiju ušetao upravo s Livajinim dresom.

Za RTL Danas, Niko je opisao kako je to izgledalo.

“Mi smo išli u trgovinu i željeli smo kupiti sladoled i kad smo ga kupili, došao mi je jedan čovjek i rekao “Šta glumite”, ajde skini taj dres i ja sam ga skinuo , ispričao je Niko.

Inače, za Hajduk je počeo navijati baš zbog Marka Livaje jer ga smatra najboljim hrvatskim nogometašem.

Nikin otac, Dražen oprašta počinitelju i trudi se razumjeti tu navijačku strast i reakciju. Dražen je trenutno na sezoni, a Nikina majka nje ni znala da je taj dan derbi.

“Vjerojatno da je znala bi rekla Niko, ajde obuci dres Perišića ili Modrića pa ne bi došlo do te neugodne situacije. Ja sam Hercegovac, mi smo više Dinamovci, a gle djeca”, priča Dražen za RTL.

Obitelj sutra putuje na Poljud gdje će mu uoči utakmice predstavnici kluba uručiti dres u kojem je Marko Livaja igrao protiv Dinama. Mali Niko ne skriva uzbuđenje, a priželjkuje i pobjedu Hajduka.

Na pitanje ima li što protiv da se Niko susretne s navijačem koji mu je skinuo dres, Dražen odgovara:

“Ne zamjeram mu ništa. Bilo bi super da taj navijač odvede djecu na sladoled”.


Komentari