SVAĐA U ŠESTINSKOM DOLU! Direktor vodovoda odbrusio stanarima: ‘Radovi će početi kad vidite bager!’

Vreće s pijeskom bile su glavna zaštita kuća građana Zagreba u Šestinskom dolu. Ulica svega nekoliko minuta udaljena od Ilice, strogog centra grada, bila je u problemu nakon što je ViO (Vodoopskrba i odvodnja) izgradio novi javni kanal za oborinsku odvodnju.

Kako prenosi Tomislav Stojak “ne treba ni spominjati da do izgradnje tog novog kanala sugrađani nisu imali nikakvih problema!”

Jutros se u 11 sati ispred građana pojavio i direktor ViO Marin Galijot te na upit stanara kada će krenuti radovi, odgovorio “kada vidite bager“.

Očajna stanarka rekla je kako “ništa nije dobro napravljeno”, a uz to navodi kako su cijevi i nagib krive te zato imaju to što imaju.

Gospođo, radite predstavu! Imate TV kamere, novinare, a to nisam očekivao kada sam dolazio ovdje”, uslijedio je odgovor Galijota.

Frustrirana građanka rekla je kako “tri mjeseca zovu, šalju, mole i kume”, a na sve to dobili su vreće!

“Gospođo, ja vam nudim rješenje, a vi me napadate!”, nastavio je Galijota pred okupljenim mnoštvom.

Dajte priznajte da je greška, popravite ju i sve je okej, ali nemojte bit bahati prema ljudima. Prema meni budite, ali ja ću vam ga vratit”, zaustio je Tomislav Stojak, gradski zastupnik.

Tu sam da se riješi problem. Svako dobro!”, zaključio je Galijota te otišao.

Redakcija zagreb.info uputila je poziv u ViO, a kada se nisu javili poslali smo i službeni mail, ali do objave članka odgovor nije došao.

Komentari