Susjedstvo potresa smrt trogodišnjaka: U kupaonici pustio vrelu vodu, mediji krive majku za ono što je uslijedilo

Pinterest / Ilustracija

Liječenje trogodišnjeg sina kod kuće, završilo je tragičnom srmću djeteta te uhićenjem 32-godišnje majke Tamare Stanković, javlja Objektiv.rs.

Policija ju je uhitila zbog zanemarivanja djeteta, a dijete je preminulo između petka i subote oko četiri sata ujutro. Hitna koja je izašla na teren, nije ništa mogla učiniti.

“Tijelo djeteta bilo je u opekotinama i jezivom stanju. Majka tvrdi da je mališan upao u vrelu vodu i zadobio opekotine, a da je ona otišla do ljekarne, kupila mast, namazala dječaka i stavila gazu preko toga. Dok mu je nanosila kremu, primjetila je da mu otpada koža, ali ni pored toga nije dijete odvela liječniku” rekao je Objektivu.rs njihov izvor.

Davala mu i antidepresive?

Vrištanje i zapomaganje, djeteta, nastavlja njihov izvor, bili su jezivi, a tragedija se, kako je utvrđeno, dogodila dok je majka Tamara hranila najmlađu kćerku, a nena mama i baka preminulog mališana, oblačila njegovu petogodišnju sestru.

“Mališan je sam otišao do kupaonice, pustio vrelu vodu u kadu i upao u nju”, naveo je izvor Objektiva.rs.

Inače, susjedi Niškog naselja Apelovac rekli su kako je obitelj otprije poznata po problemima.

Tako je otac Goran u zatvoru od studenog prošle godine zbog trgovanja drogom i oružjem.

“Policija je pretresom njihove kuće pronašla 84 biljke kanabisa, sjemenke, revolver, 82 metka različitog kalibra i okvir za automatsku pušku” otkrio je jedan susjed za Objektiv.rs.   Tamara je uhapšena u stanu svoje majke Dragane u naselju u Novoj železničkoj koloniji, a baka preminulog dječaka izjavila je kako je u šoku zbog cijele situacije.

“Živjeli su od socijalne pomoći. Postoji sumnja i da je dijete dobilo sedative, koji su majci bili dostupni s obzirom na njene zdravstvene probleme, te da je i to doprinjelo smrti mališana, ali će uzrok smrti biti utvrđen obdukcijom”, naveo je Objektivu.rs izvor blizak istrazi.

Zoran Jović, Direktor niškog Centra za socijalni rad „Sveti Sava” Zoran Jović za Objektiv.rs je naveo kako su podzete sve mjere za sigurnost preostale djece.

“Nakon tragedije, baku djece su posjetila dva psihologa kako bi utvrdili da li se može brinuti o djeci, jer je ova tragedija sigurno i nju dotakla. Obaviti ćemo ponovno razgovor i vidjeti što dalje s djecom”, rekao je Jović za Objektiv.rs.


Komentari