Sukob Kohorte i Bad Blue Boysa na autocesti? Neki su trčali s palicama u rukama po A3

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Na autocesti kod naplatnih kućica Ježevo u nedjelju poslijepodne došlo je, prema pisanju medija, do sukoba navijača Kohorte i Bad Blue Boysa, no iz zagrebačke policije nisu željeli potvrditi radi li se o navijačkim skupinama te su poručili da su dojavu dobili i utvrđuju sve okolnosti događaja.

“Bila sam u autobusu, svi su gledali što se događa. Vidjeli smo nekakav auto i oko njega su bili mladići. Odjedanput su počeli trčati i nešto su bacali. Policija je došla za desetak minuta. Jedan policajac pitao je vozača autobusa gdje su ti mladići, on im je odgovorio da su krenuli u smjeru Zagreba”, rekla je punica autobusa koji se u to vrijeme našao na autocesti za 24sata.

Na pojedinim portalima objavljena je snimka na kojoj se vidi kako uz autocestu trče mladići koji u rukama nose predmete nalik na letve ili palice, a u nastavku se ponovno vide mladići koji kleče s rukama u zraku i policija.

24sata poziva se na putnicu koja je svjedočila događaju iz autobusa kod naplatnih kućica sat vremena prije utakmice Dinamo-Osijek, koja se igrala u 17.30.

“Moramo utvrditi što se i gdje dogodilo, pa ćemo tek onda o tom događaju moći izvijestiti javnost”, kratko je Hini rečeno u zagrebačkoj policiji koja dodaje i kako je postupanje u tijeku.


Komentari