Stručnjak o prometnoj nesreći Kolindinog autobusa: ‘Dijete iz osobnog automobila nije imalo ozljede’

Foto: Facebook/ Kolinda Grabar-Kitarović

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović danas se susrela sa Silvijom Soldom, ženom čiji automobil je zakačio autobus u kojem se u Malom Bukovcu u srijedu vozila predsjednica.

Grabar-Kitarović joj je  rekla da bi sve napravila da se autobus zaustavi da je bila svjesna da je došlo do prometne nesreće, ali prema onome što je Soldo ipsirčala za RTL, predsjednica tvrdi kako nije primjetila da je do nesreće uopće došlo.

Predsjednica je Silviji obećala nabaviti i automobil kojeg bi ona koristila kao zamjenski, a Soldo tvrdi i kako joj ”sto pita ispričala zbog nesreće”.

Prema navodima medija koji su prenijeli tvrdnju majke, kao posljedica

“Dijete iz osobnog automobila nije imalo ozljede, tijekom očevida nitko nije zatražio liječničku pomoć”, rekao nam je Lončar, iako je vozačica osobnog automobila koji je oštećen u nesreći rekla da joj je sin malo udario koljeno i da ga boli te da treba na pregled kod kirurga, rekao je Zoran Lončar, glasnogovornik Policijske uprave krapinsko-zagorske za Index.hr.

Podsjetimo, autobus predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović kasno poslijepodne u utorak je sudjelovao u manjoj prometnoj nesreći u Malom Bukovcu u Krapinsko-zagorskoj županiji.

 


Komentari