Stranci iz Rimčeve tvrtke oduševljeni su Hrvatskom! ‘Volim noćni život i sve u Zagrebu!’

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Poduzetnik i inovator, Mate Rimac, na društvenim je mrežama objavio snimku pod nazivom ‘Raditi i živjeti u Hrvatskoj’.

U snimci se ističe kako su u Hrvatskoj dom pronašli i stranci. Pitao je neke od njih i što vole u Hrvatskoj.

“Hrvatska je na dobroj lokaciji, lako je putovati na druge europske destinacije”, rekao je Pierre-Olivier Cimon iz Kanade.

“Meni je najljepši grad na svijetu Pariz, a u Zagrebu zbog arhitekture osjećam nekakvu parišku vibru”, rekao je Matthew Roppe iz Velike Britanije.

“Mlad sam, volim noćni život i sve u Zagrebu”, kazao je pak Yutong Wu.

Istaknuli su i prirodne ljepote i zelenilo koji su ih očarali u Hrvatskoj. Rekli su i kako im se sviđa hraa, vina i pivo po pristupačnim cijenama. Vole i činjenicu što puno Hrvata govori i engleski pa se mogu sporazumjeti.

U objavi je Rimac napisao i kako je ponosan na sve što se vidi u snimci.

“Hrvatska možda nije prvo mjesto na koje biste pomislili da je dom tvrtki koja se bavi dizajniranjem, inženjeringom i proizvodnjom električnih hiperautomobila i EV tehnologije visokih performansi. Ipak, ponosno rastemo u Svetoj Nedelji, na periferiji Zagreba. Rekli su da se to ne može napraviti u Hrvatskoj. Ipak, tu smo. Toliko je toga na što sam ponosan u ovoj video snimci. Takve stvari me tjeraju da dajem više od 100 posto”, napisao je Rimac u Facebook objavi.

They said it can’t be done in Croatia. Yet here we are. There are so many things I am proud of right in this video. Many…

Objavljuje Mate RimacSubota, 24. listopada 2020.

 


Komentari