Štrajk u školama Bandić iskoristio kako bi otvorio obnovljenu školu na Tuškancu

Foto: Facebook

Osnovna škola Jabukovac koja u školskoj godini 2019./2020. broji 294 učenika u 18 razrednih odjela dobila je novo ruho te novu sportsku dvoranu.

Svi radovi su završeni i preuzeti u dogovorenim rokovima, a ukupna vrijednost svih izvedenih radova je 21.620.789,49 s PDV-om. Izgrađena je moderna dvodijelna sportska dvorana s pratećim sadržajima, vanjskim sportskim terenom i parkiralištem te novim učioničkim traktom sa 6 moderno opremljenih učionica u dvije etaže koji je, koji je s postojećom zgradom povezan preko spojnog mosta na nivou prvog kata.

Foto: Facebook

“Čast mi je i zadovoljstvo pozdraviti vas sve danas ovdje okupljene i zajedno s vama otvoriti ovo iznimno zdanje dvodijelne sportske dvorane Osnovne škole Jabukovac koja će za nekoliko dana, 16. listopada, proslaviti svoj 54. rođendan”, izjavio je gradonačelnik Milan Bandić.

“S osobitim veseljem želim ovdje nazočne nastavnike zaposlene u Programu „Vikendom u sportske dvorane“ obavijestiti da Grad Zagreb cijeni njihov predani rad, baš kao i rad svih odgojno-obrazovnih djelatnika u zagrebačkim i hrvatskim osnovnim i srednjim školama, ali budući da se iz Proračuna Grada Zagreba financiraju samo zaposlenici u ovome programu i u programu produženog boravka, s ponosom objavljujem da će im plaće od ove školske godine, što će biti vidljivo već na isplatama plaća za rujan 2019., biti uvećane za 17 posto, zaključio je Bandić.


Komentari