Stojaku još jedan mandat na čelu gradskog HNS-a: Evo što je poručio nakon reizbora

FOTO: Facebook

HNS Grada Zagreba jučer je u hotelu Panorama održao svoju Skupštinu, na kojem je izabrano novo-staro vodstvo gradske organizacije.

Za predsjednika je ponovo izabran Tomislav Stojak, zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba, dok su potpredsjednici u novom mandatu Mirjana Marić i Dalibor Jakus. Za tajnika stranke ponovo je izabran Ivica Jakopiček.

O skupštini je na svojem Facebook profilu kratko izvjestio sam Stojak, koji se zahvalio članovima na novom ukazanom povjerenju.

“Hvala mojim zagrebačkim HNS-ovkama i HNS-ovcima na podršci za novi mandat na čelu HNS-a Zagreb! Odgovornu dužnost biti će puno lakše obavljati uz sjajne potpredsjednike koji su večeras dobili povjerenje delegata – Mirjanu Marić i Dalibor Jakusa, naravno uz najboljeg tajnika Ivicu Jakopičeka!”, napisao je Stojak, usput se zahvalivši i predsjedniku Županijske organizacije Varaždinske županije, Alenu Leveriću, na podršci.

“Hvala Alenu Leveriću na lijepim riječima podrške, uzvraćamo ti istom razinom povjerenja i podrškom za buduće planove”, nadodao je Stojak.

Posebno su znakovite posljednje riječi Tomislava Stojaka. Naime, kako smo jučer pisali, Leverić je jedan od potencijalnih kandidata za mjesto predsjednika HNS-a, a njegovo pojavljivanje na skupštini već je jučer dalo neke naznake da bi ga u toj ideji mogao podržati i zagrebački HNS.

HNS Grada Zagreba održao svoju skupštinu: Pojava jednog od gostiju posebno je znakovita!

Stojak pak je danas svojom izjavom kako “uzvraćaju istom razinom povjerenja i podrškom za buduće planove”, to i potvrdio.


Komentari