Stojak prozvao Bandića: ‘Gradonačelniče, prošlo je 30 dana, što je učinjeno?’

Zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba, HNS-ov Tomislav Stojak, danas se na svojem Facebook profilu osvrnuo na obećanje zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, koji je prije mjesec dana obećao pomoći građanima Rudeša.

Stanovnici ovog kvarta, naime, nakon svake jače kiše imaju poplavljene kuće

“Prije točno 30 dana (20.12.2019.) gradonačelnik Bandić iznenada je došao u Rudeš kako bi sudjelovao u emisiji Radio Sljemena koja se emitirala direktno iz našeg kvarta na temu velikih problema s gradskom odvodnjom i kanalizacijom koje godinama imaju stanovnici većeg dijela Rudeša.

U toj prigodi je u radijski eter i pred okupljenim stanovnicima Rudeša izjavio da njega kao gradonačelnika nitko od gradskih službi i suradnika nije obavijestio o problemu sugrađana s odvodnjom i kanalizacijom, da niti jedan od mnogobrojnih dopisa nije dobio i da s problemom nije upoznat.

Također je tada obećao da će osobno nadgledati buduće rješavanje problema stanovnika Rudeša s odvodnjom i kanalizacijom, te da će svakih 30 dana dolaziti u obilazak, sve dok se problem ne riješi.

Kako je s današnjim danom (20.1.20120.) prošlo prvih 30 dana od dolaska i obećanja, nadam se da je gradonačelnik u međuvremenu konačno dobio prave i točne informacije koje će pomoći u rješavanju problema stanovnika Rudeša!

S obzirom da dani i tjedni prolaze, a konkretnih informacija opet nema, danas sam gradonačelniku u svojstvu gradskog zastupnika i stanovnika Rudeša uputio zastupničko pitanje u kojem tražim da me izvijesti o poduzetim aktivnostima na rješavanju problema s gradskom odvodnjom i kanalizacijom u Rudešu u posljednjih 30 dana od njegovog posjeta Rudešu, plan radnji i aktivnosti za idućih 30 dana, naravno i za sve preostalo razdoblje, svih ostalih “30 dana”, u kojima planira riješiti problem s lošom gradskom odvodnjom i kanalizacijom Rudešana! Očekujem konkretan odgovor!”, napisao je na svojem Facebook profilu.

Stojak je svoj upit proslijedio Bandiću, a što će gradonačelnik odgovoriti, valja tek vidjeti.


Komentari