Što sve možete postati na zagrebačkom POU: Od iluzionista do ocjenjivača trofeja divljači

flickr

 

Na Pučkom otvorenom učilištu u Zagrebu možete završiti osnovnu i srednju školu, prekvalificirati se ili otići na tečaj.

Osim klasičnih smjerova poput onih za administratora, kozmetičara, kuhara, zidara i slično, na Pučkom otvorenom učilištu možete postati i iluzionist. No to nije sve, lista neobičnih zanimanja poduža je i neka će vas zasigurno iznenaditi.

Pivar

Sanjali ste o tome da naučite proizvoditi pivo te da možete raspoznati njegove mane i vrline. Želite li napraviti svoje originalno pivo ili samo steći neke dodatne vještine, ovaj program je idealan za sve pivoljupce, a održava se kroz 146 školskih sati.


Pogrebnik

Ne znamo koliko je ljudi sanjalo o tome da postanu pogrebnici, ali to je jedno od onih zanimanja koje će uvijek biti potrebno. Tijekom osposobljavanja polaznik će usvojiti znanja o obavljanju poslova i radnih zadataka organizacije ceremonije sprovoda, pokopa i odavanje počasti umrlima, piše na stranicama POU-a.

Iluzionist

Za ‘samo’ 15 tisuća kuna na POU-u možete postati novi David Copperfield. Zaista, jedan od novih smjerova je onaj koji vas osposobljava za Iluzionista. Štapić u ruke i pravac POU-e!

Ocjenjivač trofeja divljači

Definitivno jedan od najneobičnijih smjerova je baš ovaj. Navodno bi osobe koje upišu ovaj smjer trebale biti obučene za obradu trofeja divljači te ocjenjivanje istih. Pitamo se samo kolika je potražnja za ovim neobičnim zanimanjem u Zagrebu, ali i u ostatku Hrvatske.

 

Pogledajte i popis ostalih smjerova LINK

 

Komentari

loading...