Stati na kraj huliganima: Žestoke reakcije na splitskog branitelja pretučenog od strane BBB-a

Foto: Facebook

Udruga veterana 4. gardijske brigade oštro je osudila napad na svog suborca, navijača Hajduka Nikšu Vrcu, koji se još uvijek nalazi u zagrebačkoj bolnici Sveti duh gdje čeka operaciju noge, prenosi Večernji list.

“Neshvatljiva nam je činjenica da hrvatski branitelj bude u strahu za svoj život kada odlazi u neki drugi hrvatski grad, ali ne samo hrvatski branitelj već bilo tko u Lijepo našoj. Ovim putem pozivamo hrvatsku policiju i sve mjerodavne institucije da konačno stanu na kraj onima koji po našim ulicama siju strah, ozljeđuju, uzimaju sebi za pravo da sude, a nerijetko završi i s tragičnim posljedicama” poručila je Udruga veterana legendarnih Pauka čiji je član i premlaćeni Vrca koji je pažnju javnosti privukao nesvakidašnjim navijačkim potezom.

Naime, za vrijeme dok je Hajduk bio prvi na ljestvici HNL-a u Vrcinom su se dućanu na splitskom Sućidru jaja prodavala po akcijskim cijenama za 9,99 kuna za 10 komada. Nikšu Vrcu nazvao je i poželio mu brz oporavak splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara, a u bolnici ga je posjetio i predsjednik Hajduka Marin Brbić, direktor Hajduka i darovao mu dres.

“Zahvaljujem se svima na brizi i pažnji. Imam sve ne trebam ništa… Nisu mi naudili ni puno jači, a ne ove kukavice!” poručio je Nikša Vrce koji kaže da mu sada treba samo malo mira, radi ljudi s kojima dijeli bolničku sobu.


Komentari