Stanković najavio ekskluzivnog gosta, preduhitrio ga voditelj sa zagrebačke televizije

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Prvi gost u novoj sezoni Bujice, koja se emitira i na zagrebačkoj Z1 televiziji, bit će predsjednik Crnogorskog društva nezavisnih književnika Milorad Popović. Povodom posljednjih događaja u Crnoj Gori, voditelj emisije Velimir Bujanec odlučio je ranije započeti s emitiranjem emisije, večeras u 20.05 sati.

No, ono što je posebno zanimljivo jest da je gostovanje Popovića u srijedu najavio i voditelj i urednik emisije “Nedjeljom u dva”, Aleksandar Stanković.

S obzirom na to da je Bujanec s emisijom krenuo ranije nego što je planirano, među komentatorima se razvila teorija da je zapravo “preoteo” gosta HRT-ovom voditelju. Prije nekoliko sati, Bujanec je naveo razloge večerašnjeg emitiranja emisije.

“Zbog izvanredne situacije u Crnoj Gori, susjednoj zemlji koja je na rubu građanskog rata, nakon dramatičnih zbivanja na Cetinju, u zagrebačkom studiju Z1 televizije, u prvoj Bujici nove sezone, ekskluzivno gostuje – Milorad Popović, predsjednik Crnogorskog društva nezavisnih književnika”, objasnio je zagrebački voditelj i dodao da su u posljednjih nekoliko dana bombardirani s pozivima.

“Početak nove sezone Bujice najavljen je za ponedjeljak, 13. rujna ove godine, međutim, zbog burnih događaja i velikog interesa gledatelja u Hrvatskoj, ali i šire, zbog stotina poziva, mailova i poruka, kojima smo doslovce bili bombardirani proteklih dana, odlučili smo s novom sezonom krenuti nekoliko dana ranije”, poručio je.

Na upit komentatora je li riječ o “preotimanju” gosta, Bujanec je kratko odgovorio:

“Ne obazirem se na Acu, čovjek je prvo došao u gledaniju emisiju, a HTV je mogao zvati Porfirija”.


Komentari