SRAMOTNO! Parkirali automobile na nogostup pa prepriječili prolaz čovjeku u invalidskim kolicima

Čitateljica portala Zagreb.info danas je našoj redakciji ispričala jedan nemili događaj, kojem je svjedočila jučer oko 15 sati. Naime, u Zagrebačkoj ulici, praktički kod ulaza u podvožnjak, dva su automobila parkirala na nogostup.

Ovaj slučaj nepropisnog parkiranja i nije neka novost na zagrebačkim ulicama, no naša nam sugovornica priča dalje, kako su nepropisno parkirani automobili prepriječili put jednom našem sugrađaninu u invalidskim kolicima.

Brzom intervencijom građana, automobil je ubrzo pomaknut s nogostupa, no za svaku je osudu što ljudi nikako ne razmišljaju kako jedna sasvim gotovo pa bezazlena stvar, kao što je nepropisno parkiranje, mogu biti veliki problem!

Naša se sugovornica pita, što bi bilo da se vlasnik automobila nije nalazio u neposrednoj blizini? Koliko bi dugo naš sugrađanin u invalidskim kolicima čekao, bez mogućnosti slobodnog prolaska?

Pitanje je to na koje se trenutno ne može dati odgovor, no kako nam je kazala na kraju svoje priče, ponekad treba malo razmisliti i ne biti ‘sebičan’ kao dvoje vozača koji su svojim neodgovornim parkiranjem doveli osobu u invalidskim kolicima u zaista neugodnu situaciju.


Komentari