SRAMOTNO! Na glavni se ulaz u vrtić na Vrbanima ne može ući: Evo i zašto!

FOTO: Facebook

Prije dva tjedna, na Vrbanima je došlo do neuobičajene nezgode. Naime, u Dječjem vrtiću Bajka u Kuzminečkoj ulici urušio se dio knauf stropa. Na sreću, u ovoj nezgodi nitko nije stradao, a sanacija stropa krenula je već drugog dana.

U cijeloj toj priči nije ništa sporno, osim vremenskog perioda koji je potreban da se sanacija privede kraju. Naime, zastupnik u Gradskoj skupštini Tomislav Stojak, jučer je na svojem Facebooku objavio fotografije iz kojih je vidljivo da nekog pomaka baš i nema.

“Čovjek bi očekivao da je desetak dana sasvim dovoljno da se popravi urušeni strop na ulazu u dječji vrtić na Vrbanima, ali očito nije pa roditelji i klinci i dalje na sporedni ulaz moraju ulaziti u vrtić! A nije da baš jeftino plaćamo taj prostor, ako se dobro sjećam cca 5 milijuna kuna godišnje za školu i vrtić! Mogao se vlasnik potruditi i malo više za te novčeke …”, napisao je Stojak uz fotografije.

Sreća u nesreći…

Podsjećamo, urušavanje stropa dogodilo se 20.kolovoza u večernjim satima, kada su ploče od knaufa pale točno ispred ulaza u vrtić. Sreća u nesreći, možemo slobodno zaključiti. Roditelji i djeca od tada svakog dana ulaze na sporedan ulaz u vrtić.

Stojak je o ovom problemu pisao i tada, dan nakon događaja, a ukoliko usporedimo njegove objave, jasno nam je samo jedno: Pomaka baš i nema. Pitamo se gdje je točno zapelo u cijeloj toj priči te koliko će trebati da se ova šteta sanira…


Komentari