Šprajc ‘srušio internet’ molbom ‘foloverima koji vjeruju u plandemiju’, morao mijenjati tekst

Marko Prpic/PIXSELL

Televizijski voditelj Zoran Šprajc na svom Facebook profilu prikupio je mnoštvo reakcija na objavu u kojoj je pozvao sve takozvane teoretičare zavjere da iste ne dijele na njegovoj stranici. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Molio bih folovere koji vjeruju u “plandemiju” da dijalog i razumijevanje potraže na stranicama Čuvara Piramida, Gospodara Prstenova, PornHub.com i najboljoj od svih, Infodemija.hr gospode Bakića i Lauca. Njih dvojicu posebno cijenim i poštujem, barem toliko koliko oni poštuju svoje imovinsko pravne interese kod Vlade i Stožera RH te farmaceutskih kompanija. Ljubim vas više od vaše mame, samo dragi ljudi maknite se s ove stranice, pliz”, naveo je.

Ipak, objava koja obara rekorde po broju oznaka “sviđa mi se” i komentara privukla je pažnju javnosti pa su tako neki voditelja nazvali licemjerom, a objava je, suprotno od molbe, postala mjesto na kojem se samo priča o pandemiji i cijepljenju.

S druge strane, Šprajc je u nekom trenutku ažurirao objavu u kojoj je originalno stajalo “Dragi kreteni, od∗∗∗∗∗∗ s ove stranice, pliz”, ali se u konačnici odlučio za verziju s “dragi ljudi, maknite se”. Povijest uređivanja naime vidljiva je pa su mu pratitelji poručili da je trebao ostati hrabar do kraja. “Laki je malo nervozan?”, pitali su ga.

 

Komentari