SPORT U ZAGREBU Grad sufinancira 18 sportskih natjecanja, a među njima su stolni tenis, Snježna kraljica i reli, ali i – boćanje!

Luka Korlaet (Foto: Grad Zagreb)

Grad Zagreb i ove godine bio je domaćin stolnoteniskog natjecanja koje se održalo u Domu sportova, a koje je grad sufinancirao u iznosu od 250 tisuća kuna.

Kako su izvijestili na službenoj Facebook stranici grada, dogradonačelnik Luka Korlaet uručio je medalje i pehare pojedincima turnira.

Koja natjecanja Zagreb financira?

Iznos koji je izdvojen za stolnotenisko natjecanje dolazi iz Plana javnih potreba u sportu za ovu godinu, među kojima su 18 natjecanja koje sufinancira Grad Zagreb.

Između ostaloga, Zagreb će financirati atletski miting Memorijal Borisa Hanžekovića, Snow Queen Trophy, Ina Delta Rally, ali i održani Zagrebački maraton i WRC Croatia Rally.

Uz njih, tu su još i Turnir mira u šahu, međunarodno natjecanje u hrvanju, judu i boksu, održani Ladies open na Šalati i kultni malonogometni turnir Kutija šibica.

Osim toga, grad će financirati i 5. Hrvatske svjetske igre, europsko prvenstvo u ragbiju, međunarodno natjecanje u boćanju, pripreme za Svjetski veslački kup i Europsko prvenstvo u hrvanju.

Komentari