ŠOK! OTKRIVENA VELIKA SRAMOTA MOST-a: Facebook otkrio nešto o čemu niste ni sanjali! (FOTO)

Facebook

Ne podcjenjujte moć društvenih mreža.

Premda ih se koji puta ne uzima za ozbiljno, društvene mreže vrlo su moćno sredstvo koje nam katkada zna pokazati nešto što se inače gura po stranu ili se želi sakriti od naših očiju. Naime, Facebook nam je otkrio nešto za što bi inače možda saznali preko anketa za kojih mjesec, dva. Kako na svakoj stranici postoji mogućnost ocijenjivanja tako postoji i na stranici MOST-a, a fenomen koji se dogodio u nešto manje od 24 sata jednostavno je poražavajuć.

Otkako je Petrov jučer zavitlao, po tko zna koji puta, svoje birače promjenom odluke, na Facebooku su mu glasači odlučili vratiti negativnim ocjenama. Tako se rejting MOST-a od jučerašnje tri i pol zvjezdice spustio na poražavajuće 2.4, a vjerojatno će i nastati padati. MOST je otkako je aktivan na društvenim mrežama prikupio tisuću i pol osvrta, a poražavajuće je kako je gotovo tisuću njih ocijenilo MOST s jednom zvjezdicom.

MOST ZVIJEZDICE

Valja napomenuti kako su se “jedinice” počele rapidno gomilati nakon ponovnog prevrata, a čini se kako birači ne misle uskoro prestati s negativnim ocjenjivanjem jer svakih cca. sat vremena nekoliko ljudi daje svoju kritiku. MOST-u bi za sada pametnije bilo, žele li barem malo prikriti katastrofu, da uklone mogućnost ocijenjivanja na Facebooku jer bi do sutra mogli doseći dno.

Pouka cijele priče je, ne podcjenjujte moć društvenih mreža.

Komentari