Snježne radosti na Cmroku: Ne propustite prvi kup u sanjkanju!

Facebook/Grad Zagreb Službena stranica

Omiljeno zagrebačko sanjkalište Cmrok, na kojemu je održan prvi tečaj „sklizanja na snijegu“ zbog čega se ovo brdo smatra mjestom početka zimskih sportova u hrvatskoj metropoli, od ove godine postaje domaćinom Sanjkaškog kupa Cmrok čije je prvo izdanje na rasporedu u subotu 16. veljače s početkom u 11:00 sati. Riječ je o sanjkaškom natjecanju namijenjenom djeci i mladima uzrasta od tri do 19 godina koji su podijeljeni u četiri kategorije.

“Osnovni cilj ovog projekta je približiti Cmrok našim najmlađim sugrađanima kao i posjetiteljima Zagreba kroz ovu zabavnu snježnu sportsko – rekreacijsku aktivnost”, poručuju iz ustanove Upravljanje sportskim objektima koja je organizator ovog natjecanja dodajući da je ideja „da ovo događanje postane sastavni dio ponude Zagreba“. Podršku u organizaciji prvog sanjkaškog kupa ustanovi pruža i medijski partner Radio Sljeme koje će na Cmroku imati studio za javljanje uživo.

Budući da se očekuje velika gužva organizator moli građane da za dolazak na Cmrok koriste usluge javnog prijevoza tj. autobusnih linija ZET-a, 105 Kaptol – Britanski trg i 102 Britanski trg – Mihaljevac.

U slučaju loših vremenskih uvjeta natjecanje se prebacuje na iduću subotu 23. veljače.


Detalji o prijavi mogu se naći na poveznici.

Komentari

loading...