SNJEŽNE PAHULJICE: Nećemo ih gledati s prozora, ali ih možemo napraviti od papira (FOTO/VIDEO)

Screenshot/Youtube

Iako je danas božićnih ukrasa po trgovinama nebrojeno mnogo, ono što se ne može kupiti su legendarne, ručno izrađene, pahuljice od papira!

Većini od nas su neke uspomene vezane uz Božić i blagdane posebno drage. Tako je nekima s izradom pahuljica od papira. Osim što stvarno lijepo izgledaju, što ih možete nalijepiti na prozorska stakla, besplatne su, a njihova izrada zabavit će cijelu obitelj.

pahuljicee

Dakle, potrebno vam je nekoliko stvari: papir, škare i mnogo, mnogo mašte. Baš kao što svaka prava pahuljica ima svoj jedinstveni oblik, tako i svaka pahuljica koju napravite može biti drugačija. Ovi video zapisi pomoći će vam u njihovoj izradi, iako ih ne trebate slijediti u svakom koraku. Glavno je da znate kako presaviti papir, a koji će oblik pahuljica na kraju imati, ionako je manje bitno!

Međutim, osim ovih tradicionalnih, možete napraviti, uz malo više truda i – 3D pahuljice od papira. Za izradu ovih pahuljica trebat će vam još ravnalo i klamarica. S obzirom da njihova priprema traje duže nego tradicionalnih pahuljica, ovih možete napraviti jednu ili dvije.

 

 

Komentari