Slovenac trči od Sarajeva do Zagreba kako bi pomogao djeci oboljeloj od malignih bolesti

Facebook/Andrej Težak Tešky

Spoj ultramaratona i stand up komedije je moguć. Sve to utjelovio je slovenac Andrej Težak Tešky. Naime, on će danas od 21 sat nastupati u Studiju Smijeha, a sav prihod ide u Udrugu Krijesnica.

No, kako će doći do Zagreba iz Slovenije? U svom  projektu #standupmaratonec Andrej ovaj put trčeći spaja sve glave gradove bivše Jugoslavije pa je tako iz Ljubljane otrčao do Beograda,  iz Beograda u Sarajevo, a  iz Sarajeva trči za Zagreb gdje će u
Studiju Smijeha uz pomoć domaćih stand up komičara održati humanitarni nastup i u dva sata pokušati nasmijati čim više ljudi.

A kako bi Andrej imao što veću publiku te kako bi Udruga Krijesnica dobila što veću novčanu potporu za poboljšanje života djece oboljele od malignih bolesti i njihovih roditelja, pridružite se i vi ovom humanitarnom događaju.

#STANDUPMARATONEC

Treći sportsko-dobrotvorno-komični projekt #STANDUPMARATONEC, obuhvatit će glavne gradove bivših jugoslavenskih republika, gdje će pionir slovenske stand up scene, komičar, trkač i ultramaratonac Andrej Težak Tešky s lokalnim kolegama komičarima pokušati nasmijati što više ljudi na njihovom jeziku i prikupiti što više novca za djecu.

Prve godine Tešky i njegovi kolege trkači prešli su 600 kilometara u deset dana i kolegama komičarima svojim drugovima nasmijao 30 slovenskih gradova.

U drugom projektu #standupmaratonec posjetio je 33 slovenska vrha i nasmijao planinare u 33 planinske kolibe.

Cijena ulaznice je 40 kuna, show počinje u 21 sat, a sav prihod bit će doniran u humanitarne svrhe.


Komentari