Škoro ide u predsjedničku utrku: Odbija suradnju s ekstremnim strankama, a ostali dolaze u obzir

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Miroslav Škoro popularni glazbenik, pjesnik, poduzetnik, doktor ekonomskih znanosti i odnedavno predavač na Sveučilištu Sjever, definitivno je odlučio  ide u utrku za predsjednika Republike, doznaje Večernji list iz izvora bliskih pjevaču.

Službeno bi kandidaturu trebao objaviti krajem ovoga tjedna. Službeno je svoju kandidaturu uz podršku SDP-a,  svoje bivše stranke objavio i Zoran Milanović kao kandidat lijevoga centra. Škoro na izbore ide kao nezavisni kandidat, ne odbacuje mogućnost podrške pojedinih političkih stanaka, a mogućnost suradnje odbija jedino s ekstremnim političkim opcijama, i lijevima i desnima.

Kandidaturom Miroslava Škore, a u iščekivanju da isto uskoro napravi i aktualna predsjednica Kolinda Grabar – Kitarović, moglo bi ove izbore učiniti jako neizvjesnima i zanimljivima jer se očekuje da bi Škoro mogao uzeti glasove Kolindi Grabar-Kitarović iza koje će stati cijeli HDZ. U sljedećim danima, a i kad kampanja službeno krene, očekuje nas burna i zanimljiva politička jesen.

Komentari

loading...
-->