Shrvani Nenad Periš: ‘Mučno mi je, ali moram naprijed i živjeti s tim da ne znam gdje je Matej’

Screenshot

Od nestanka Splićanina Mateja Periša u Beogradu prošla su čak četiri mjeseca, a neizvjesnost za njegove roditelje ne prestaje. Nenad Periš i dalje se svakodnevno pita što se dogodilo te kobne noći uoči proslave Nove godine u srpskoj metropoli.

“Neizvjesnost otežava cijelu situaciju. Što duže vrijeme odmiče, koliko god je bol teška čovjek se privikava, ali ta neizvjesnost koja se dogodi, ona otežava sve”, izjavio je Nenad za Blic.

Ističe da će prihvatiti istinu kakva god da je.

“Znam da će Matej na kraju biti na najboljem mjestu, ili sa svojom obitelji ili s Bogom. Mi moramo živjeti s tim, a ako bude sreće, ako se Matej vrati – to će biti događaj koji će odjeknuti. Ja se nadam, ali i svima zahvaljujem što su uz mene”, poručio je.

Matejev otac je gotovo dva i pol mjeseca proveo u Beogradu pokušavajući rasvijetliti slučaj, nadajući se najboljem ishodu. No, cijeli je slučaj i dalje obavijen velom misterije. U konačnici se vratio u Split i trudi se normalno živjeti.

“Trudim se biti uključen u sve i biti koristan svojoj porodici. Da budem Nenad Periš. Bez obzira na to što osmijeha nema. Živim, radim… Mučno mi je, ali moram naprijed. Moram živjeti s tim da ne znam gdje je Matej”, priča shrvani otac.

Dosad ga nijedna informacija o Mateju koju je dobio nije dovela do konačnog odgovora-gdje je njegov sin. O toj kobnoj noći razmišljao je puno puta i razmišljao što se moglo dogoditi.

“Ali svaki put kada dođem do kraja postavim sebi pitanja na koja nemam odgovor i to me opet vrati na početak priče… Na to da nemam odgovor šta se dogodilo Mateju…”, zaključio je Nenad Periš.


Komentari