Selak Raspudić otkrila s kime Nino i ona čekaju Novu: Toliko im dobro ide da već mjesecima iščekujem ovogodišnje okupljanje

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Zagreb.info za blagdane donosi priče političare Gradske skupštine i Hrvatskog sabora koji žive u Zagrebu i okolici, a odnosi se na blagdansku atmosferu u njihovom domu, što za njih predstavlja Božić, ali i koji su im planovi za doček Nove godine. Tako nam je zastupnica GLAS-a Anka Mrak Taritaš već otkrila kako za Novu godinu s prijateljima ostane budna i do 7 ujutro, a posebno voli skijaške skokove

Kako Božić i Novu godinu slavi bračni par Raspudić, ispričala nam je Marija Selak Raspudić, saborska zastupnica Kluba Mosta.

Na koji način obilježavate Božić i što taj blagdan za Vas znači?

Božić obilježavam u obiteljskom okruženju. Taj blagdan prije svega vežem uz mir i toplinu obiteljskog doma. Vidim ga i kao rijetku priliku da se okupi cijela moja velika obitelj i dragi prijatelji s kojima također volim podijeliti blagdanski ugođaj i božićni optimizam.

Imate li neku posebnu tradiciju kojom se vodite ili ste skloniji uobičajenoj proslavi?

Nemam neku posebnu tradiciju, ljepota je Božića baš u tome što je njegovo obilježavanje lijepa narodna tradicija koju svi možemo slijediti. Ono što je svakako nezaobilazno je pečenje kolača i polnoćka.

Planirate li doček Nove godine i kako obilježavate taj dan?

Kada sam bila mlađa Nova godina bila je tulum godine. Tada bih često za Novu godinu otputovala s ekipom ili otišla na neko veće prigodno slavlje. Sada, s obzirom da imamo malo dijete, i Novu godinu provodimo u obiteljskom okruženju. No budući da imamo tu sreću da i suprug i ja imamo puno braće i sestara sličnih godina opet je riječ o dobroj zabavi uz odličnu hranu za koju je posljednjih godina zaslužna njegova sestra i njezin muž. To im toliko dobro ide da već mjesecima s nestrpljenjem iščekujem naše ovogodišnje okupljanje.

Komentari