Šef SDP-a oštro kritizirao Beroša: ‘Vaš je posao da budete konkretni, odlučni i odgovorni, što već dugo niste’

Povodom današnje Facebook objave ministra zdravstva Vilija Beroša u kojoj “naređuje” moblizaciju zdravstvenog sustava, oglasio se predsjednik najjače oporbene stranke, Peđa Grbin.
Podsjećamo, Beroš je prvo dramatično apelirao na svom Facebook profilu na mobilizaciju zdravstvenog sustava, dok je u obraćanju za javnost rekao kako je objava bila slikovita.
Grbin se oglasio putem Twiterra te uz objavu priložio i dokument u kojem jasno stoji kako je mobilizacija na snazi već više od pola godine.

“Ovo Vas pitam zato što je službena odluka o mobilizaciji donijeta još u ožujku 2020., a koliko mi je poznato nije povučena pa me, a vjerujem i mnoge zdravstvene radnike, zanima što se mijenja. Hvala!”, zapitao se šef SDP-a.

Grbin je i na svom Facebook profilu podijelio svoje mišljenje o ministru zdravstva, te ga oštro krizirao nazivajući ga neodgovornim.

Ministre, situacija u kojoj se zdravstveni sustav danas nalazi nije vrijeme da mislite ili se izražavate “slikovito”…

Objavljuje Peđa GrbinUtorak, 27. listopada 2020.

 

“Ministre, situacija u kojoj se zdravstveni sustav danas nalazi nije vrijeme da mislite ili se izražavate “slikovito”.Vaš je posao da budete konkretni, odlučni i odgovorni, što već dugo niste. Zato, umjesto da proglašavate nekakvu “mobilizaciju”, koja je na snazi već više od pola godine, od Vas očekujem konkretne mjere koje će spriječiti raspad zdravstvenog sustava i to odmah!”, napisao je Grbin.


Komentari